Om os

Confianza Translation

Confianza Translation ejes og drives af statsautoriseret translatør og tolk Lone Birch Myltoft, som er specialiseret i oversættelse mellem dansk, spansk og engelsk.

Har du en presset deadline?

Hos Confianza Translation er en høj sproglig kvalitet en selvfølge, og vi sigter mod at levere løsninger, der er tilpasset vore kunders ønsker. Har du en presset deadline, eller har du andre særlige behov i forbindelse med løsningen af en sproglig opgave? Vi gør, hvad vi kan for at finde en løsning til dig.

Vi samarbejder med et netværk af oversættere og translatører

Vi samarbejder med et netværk af oversættere og translatører og tilbyder oversættelse mellem dansk, spansk og engelsk. Vi kan også levere oversættelser til og fra fransk, tysk og italiensk samt tolkning mellem dansk og spansk eller italiensk.

Sproglig service til virksomheder og private

Hos Confianza Translation brænder vi for sprog! Vi yder sproglig service til virksomheder og private, som har brug for at få løst oversættelsesopgaver eller opgaver inden for sprogkorrektur.

Oversættelse og tolkning mellem dansk og spansk/italiensk

Vores primære funktion er oversættelse. Vi tilbyder også tolkning mellem dansk og spansk/italiensk.

Vi ønsker at være vore kunders sproglige sparringspartner og kan også give råd og vejledning i forbindelse med legalisering af bekræftede oversættelser af personlige papirer, sammenskrevne resuméer for virksomheder mm.

Virksomhedens mission

Confianza Translation tilbyder professionel kommunikation. Vi formidler sprogløsninger på et højt niveau til krævende kunder og leverer et gennemarbejdet produkt til tiden – hver gang.”